2024 MEZUNİYET SERGİMİZ GERÇEKLEŞTİ

Sevgili Öğrencilerimiz,

Bugün, iki yıl boyunca büyük bir emek ve özveriyle ürettiğiniz muhteşem eserlerin sergilendiği bu özel günümüzde sizlerle birlikte olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz. Çini, tel kırma, tezhip ve çarpana dokuma gibi geleneksel el sanatlarımızın en güzel örneklerini ortaya koyarak, bu sanatları geleceğe taşıma konusundaki kararlılığınızı ve yeteneğinizi gözler önüne serdiniz. Her birinizin ortaya koyduğu çalışmalar, yalnızca teknik becerilerinizi değil, aynı zamanda yaratıcı ruhunuzu ve sanat aşkınızı da yansıtmaktadır.

Sergimizde yer alan her bir parça, sabrınızı, azminizi ve sanatın ince detaylarına olan ilginizi temsil ediyor. Bu iki yıl boyunca sadece sanatın tekniklerini değil, aynı zamanda sanatın özündeki estetiği, kültürel zenginliği ve tarihi mirası da öğrendiniz. Bu süreçte gösterdiğiniz azim ve özveri için sizlere teşekkür ederiz. Hepinizle gurur duyuyor ve gelecekte de bu yeteneklerinizi daha da ileriye taşıyacağınıza inanıyorum.

Mezuniyetiniz nedeniyle sizleri ayrıca tebrik ediyoruz. Bu an, sadece bir son değil, aynı zamanda yeni bir başlangıçtır. Hayatınızın her alanında başarılarınızı ve sanatla dolu bir yaşamı sürdürmenizi diliyoruz. Öğrendikleriniz ve edindiğiniz beceriler, sadece bu sergide değil, yaşamınızın her alanında size rehberlik edecek. Bu yolda her zaman yanınızda olduğumuzu ve başarılarınızı gururla izleyeceğimizi bilmenizi isterim.

Başarılarınızın devamını diliyoruz. Hayatınızda yeni kapılar açılırken, sanata olan tutkunuzun daima size yol göstermesini temenni ediyoruz.

Dr. Öğr. Üyesi KEMAL ŞAHİN TUNÇEL (0484) 212-1111 / 3772
El Sanatları